Contactgegevens:

Skinstudio ZENZ
Paalgrens 5
6852 GN HUISSEN
06-144 22 880

info@skinstudiozenz.nl

Route


WERKWIJZE

Wist u dat je gezondheid op uw gezicht geschreven staat? Chinese diagnose, één van de filosofieën achter Face Mapping, is gebaseerd op de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Er zijn vele factoren te noemen die de conditie van uw huid en haar beïnvloeden. Leeftijd, gezondheid, stress, weers-invloeden en hormonen zijn er een aantal. Door de conditie van uw huid te leren kennen kunt u een behandeling krijgen die aansluit op de behoeften van dat moment. ZENZ gebruikt deze nieuwe methode die Face Mapping wordt genoemd. De Face Map bengt je huid zone voor zone in kaart. Door zone voor zone uitgebreid te analyseren kunnen wij een facial op maat voor u maken. Tijdens iedere behandeling wordt deze Face Mapping toegepast. Hierdoor kunnen wij niet alleen meer resultaat kunnen behalen op het gebied van je huidverbetering, maar ook kostenefficienter zijn. 

De behandelingen

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen begint elke behandeling altijd met een uitgebreid gratis analyse gesprek. Of het nu gaat om huidverbetering, gezondheid, afslanken of stress vermindering, met de juiste adviezen bereik je de mooiste resultaten.

Onze professionele huidverbetering in 4 stappen

Stap 1: Analyse

Voorafgaand aan uw eerste Dermalogica behandeling bespreken we uiteraard eerst je wensen en verwachtingen. Tijdens het analyse gesprek vul je een vragenlijst in. Hierin staan vragen over je levensstijl, gezondheid en behoeftes voor uw huid. Met deze vragenlijst leggen we de basis voor de huiddiagnose.

Stap 2: Face Mapping

Voor een behandeling op maat en een goed advies is het belangrijk dat de specialiste een professionele huiddiagnose uitvoert. Met de unieke Face Mapping methode wordt uw huid in 14 zones verdeeld. Zo worden specifieke aandachtspunten van de huid nauwkeurig in kaart gebracht. De diagnose en achterliggende oorzaken worden genoteerd op uw persoonlijk face map formulier.

Stap 3: Behandeling

En dan komt de eerste kennismaking met Dermalogica®. Door de Face Mapping kunnen wij een actueel en volledig op je huidconditie afgestemd product gaan samenstellen. En dat zal je merken. De doelgerichte behandeling geeft je een onovertroffen resultaat.

Stap 4: Huid- en productadvies

Om je huid verder in optimale conditie te brengen en te behouden bespreken we samen de persoonlijk Face Map. Aan de hand van de Face Map stellen we een adviesbehandelplan op. Dit is geheel vrijblijvend, en het verplicht u tot niets.  De persoonlijke Face Map en de op je huid afgestemde Dermalogica® testers krijgt u mee naar huis. Op deze manier kan je de producten uitproberen op de specifieke zones. Hoe efficiënter wilt u het hebben! 

Ontvang uw persoonlijke recept voor een stralende gezonde huid! 

Heeft u een acnéhuid, een droge-, gevoelige- of vette huid, heeft u last van pigmentvlekken of huidveroudering? De producten van Dermalogica bied u de persoonlijke oplossing. Kom langs in de salon en ervaar de mogelijkheden.

ZENZ -  a sense of beauty

Wist u dat je gezondheid op uw gezicht geschreven staat? Chinese diagnose, één van de filosofieën achter Face Mapping, is gebaseerd op de overtuiging